در حالی که بچه های من در این ماه مدرسه را شروع می کنند ، ما تصمیم گرفتیم پسرم تلفن هوشمند خود را تهیه کنیم. پس از بسیاری از مطالب ، مطالعه زیاد و دریافت مشاوره و منابع عالی از وب سایت Sprint’s Kids First Phone ، به این نتیجه رسیدیم که آنها برای این مرحله جدید آماده هستند. با این حال ، تا وقتی که در مورد پیشنهاد BOGO شگفت انگیز Sprint شنیدم ، یعنی دخترم نیز می تواند تلفن جدیدی تهیه کند ، مطمئن نبودم که آمادگی داشته باشم این همه هزینه برای دستگاه های تلفن همراه جدید صرف کنم. از جمعه ، 5 اوت آغاز می شود و برای مدت محدودی فقط مشتریان Sprint با صلاحیت می توانند One ، Get One Free Samsung Galaxy S7 و Samsung Galaxy S7 edge خریداری کنند.

و اگر به دنبال یک تبلت عالی برای بازگشت به مدرسه هستید ، Samsung Tab E یک گزینه عالی است. برای کسری از هزینه ای که برای جداول دیگر پرداخت می کنید ، Samsung Tab E دارای یک پردازنده قدرتمند ، دوربین 5 مگاپیکسلی عالی و 16 مگابایت RAM است که بیش از حافظه مورد نیاز بچه های من است. و در صورت نیاز به حافظه دیگر ، می توانید آن حافظه را گسترش دهید. من حالت کودکان و نوجوانان Samsumg Tab E را دوست دارم که به شما امکان می دهد به راحتی دسترسی کودکانتان و مدت زمان استفاده آنها را مدیریت کنید ، همه اینها در حالی است که اسناد شخصی خود را خصوصی نگه می دارید.

برنامه های Android که کدگذاری و برنامه نویسی ابتدایی کودکان را آموزش می دهند

پسرم علاقه زیادی به رباتیک و یادگیری نحوه کدگذاری دارد ، بنابراین ما با معلم منابع تیزهوش او در حال کار برای یافتن پروژه های مربوط به رباتیک و برنامه نویسی هستیم که می توانیم در خانه به او کمک کنیم. از آنجا که مدرسه او یک برنامه تیزهوش تمام وقت ندارد ، ما همچنین او را در چند برنامه غنی سازی بعد از مدرسه از جمله ادیسه ذهن و آجرهای 4 کودک ثبت نام کرده ایم. امسال برای اولین بار او وقت زیادی را بعد از برنامه های مدرسه می گذراند و دانستن اینکه می توانیم در هر زمان با او تماس بگیریم احساس راحتی بیشتری خواهیم داشت.

از آنجا که امسال او تحقیقات زیادی انجام خواهد داد و در مورد کدگذاری یک تلفن هوشمند مانند Galaxy S7 edge یادگیری خوبی خواهد داشت برای زمانی که او بیرون است و در حالی که Samsung Tab E برای استفاده در خانه ایده آل است. این هفته ما به دنبال بهترین برنامه های اندروید هستیم تا عشق او را به رباتیک تقویت کنیم و او را ترغیب کنیم تا در مورد برنامه نویسی و برنامه نویسی به روشی سرگرم کننده و جذاب بیاموزد.

https://growingupbilingual.com/5-android-apps-teach-kids-coding-programing/

باید ها و نباید های برنامه نویسی کودکان

فعالیت های برنامه نویسی پایتون برای کودکان

ابزارهای برنامه نویسی مبتدی

منابع و زبانهایی برای کودکان و جوانان برای شروع برنامه نویسی

مزیت برنامه نویسی برای کودکان و نوجوانان

برنامه نویسی اندورید برای کودکان و نوجوانان

21وب سایت برای یادگیری رایگان برنامه نویسی مخصوص نوجوانان

آموزش برنامه نویسی به کودکان

، ,برنامه ,های ,نویسی ,samsung ,یک ,برنامه نویسی ,tab e ,او را ,galaxy s7 ,و برنامه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود کارتون وانیمشن با دوبله فارسی شاید اینجا دارم بلند بلند فکر می کنم آرایشگران ماهر VIDEOBEH تو بهترین خرید رو از ما داشته باش معرفی کالا فروشگاهی porgiotrixcon babak-esfandiari2 sazehban برنامه نویسی پایتون